Acum și cu diacritice

24 nov.

De multă vreme mă chinui să îmi instalez și eu diacritice, dar aparent laptopul meu nu suportă așa ceva, dat fiindcă e setat clar pe limba engleză. Așa că de astăzi voi folosi diacritice.com .

Stăteam și mă gândeam în timp ce mă îndreptam spre casă cum a fost prima sau a doua oară când te-am luat de mână. Știu că eu mi-am trecurat mâna în a ta, iar tu nu ai dat niciun semn că nu ți-ar fi fost bine așa. Afară bătea vântul, era un început de primăvară timpurie iar mâinile tale erau reci. Am mers până la mine acasă, în neștire, ținându-ne de mână.
Astăzi am mers pe același drum, de data asta constituind un cuplu. Un cuplu. Cuvântul asta mă intrigă. Ce i-ar fi împiedicat pe cei de pe stradă să ne considere atunci un cuplu ? Și ce i-ar fi împiedicat pe cei ce ne-au văzut astăzi să ne considere doar prieteni ? Era al dracului de frig, așa că nu te-am ținut de mână.

Totuși, în stație, mi-ai luat mâinile într-ale tale. Eu eram înghețată, dar tu erai cald, aproape fierbinte.

Un drum are sute de povești. Drumul ăsta are o semnificație aparte pentru mine. Mi-am dat seama că, încă din februarie, martie, drumul ăsta mi-a amintit mereu de tine în orice circumstanțe. Și mi-am mai dat seama că, oricum am fi mers și am merge pe el, sentimentele mele nu s-au schimbat și nu se vor schimba câtuși de puțin. De fapt, acum te iubesc mai mult.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: